Son Zamanlarda Aldığım Ürünler Hakkında Sorunlar Yaşıyorum!

Çarşamba 00:07
Herkese merhaba! Son zamanlarda aldığım birkaç ürünle ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum ve bu konuda diğerlerinin deneyimlerini duymak istiyorum. Özellikle bir cilt bakım markasından aldığım kremler beni hayal kırıklığına uğrattı. İlk başta güzel bir etkisi vardı, ama sonra cildimde alerjik reaksiyonlar başladı. Siz de benzer sorunlar yaşadınız mı? Hangi ürünlerden memnun kaldınız ya da hangi markalardan uzak durmalıyım? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Aa ben de bu durumu yaşadım! Bir cilt bakım markasından aldığım serum da ilk başta çok iyi gelmişti ama sonra cildimde kızarıklık ve kaşıntı yaptı. Baktım, içeriğinde birkaç madde cildime dokunuyormuş. O yüzden artık yeni ürün alırken içeriklerine daha dikkat ediyorum. Memnun kaldığım markalardan birisi, doğal içerikli olanlar. Belki onları denemek istersin. Umarım sorunların en kısa zamanda çözülür!
Bende de böyle bir şey olmuştu. Bir zamanlar kullandığım bir cilt kremi, ilk başta harika görünüyordu ama birkaç gün sonra yüzümde döküntüler çıkmaya başladı. O sürete cildim çok hassaslaştı. Ben de doğal ürünlere yönelmeye başladım, özellikle bitkisel içerikli olanlar daha iyi geldi. Hngi ürünlerden uzak durmalısın, kesinlikle cilt tipine uygun olanları seçmen önemli. Umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.