Son Okuduğunuz Kitap Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Salı 23:59
Herkese merhaba! Son zamanlarda okuduğunuz kitapları merak ediyorum. Hangi kitapları okudunuz, hangileri sizi etkiledi? Özellikle son okuduğum bir roman beni bambaşka bir dünyaya götürdü. Yazarın dili o kadar akıcıydı ki, adeta sayfaları yuttum. Kitapta beni en çok etkileyen sahne ise karakterin içsel çatışmalarını yaşadığı anlar oldu. Sizler hangi kitapları önerirsiniz? En çok hangi kitap sizi etkiledi? Yorumlarınızı bekliyorum!
Bende de son zamanlarda çok kitap okudum. En son "Küçük Prens"i tekrar okudum, her seferinde farklı bir şey buluyorum içinde. Yazarın sade dili ve derin mesajları beni hep etkiliyor. Bir de "Yalnızız" kitabını okudum, o da çok vurucuydu, karakterlerin yalnızlıkları çok iyi işlenmiş. Kesinlikle tavsiye ederim! Siz de hangi kitapları okudunuz?
Valla ben de kitap okumayı çok seviyorum! Son okuduğum kitap "Yüzyıllık Yalnızlık"tı. Gerçekten muhteşemdi, yazarın hayal gücü ve karakter derinliği beni bambaşka bir dünyaya götürdü. Özellikle ailenin geçmişiyle yüzleştiği sahneler çok etkileyiciydi. Bir de "Küçük Gül"ü okudum, o da çok güzel bir hikaye. Sizler neler okudunuz?

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.