Son Dönem İndirimleri: Hani Ürünler Uygun Fiyatlı?

Çarşamba 20:20
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda diş fırçasından cilt bakım ürünlerine kadar birçok şeye indirimler var. Ben de alışveriş yaparken göz attım, gerçekten bazı markalarda %50'ye varan indirimler buldum. Bu kadar büyük indirimler varken, alışveriş yapmamak elde değil! Siz neler buldunuz? Hangi ürünleri önerirsiniz veya nerelerde indirim var? Paylaşın lütfen, hpeimiz yararlanabiliriz.
Valla ben de son zamanlarda cilt bakım ürünlerine bakıyordum. Özellikle bazı markalarda %50 indirim çok iyi fırsat. Geçen hafta bir markanın güneş kremini %40 indirimle aldım, çok memnun kaldım. Ayrıca, eczanelerde de bazen güzel indirimler oluyor, oraları da kontrol etmekte fayda var. Sizler hangi ürünleri buldunuz?
Aa ben de indirimlerden faydalanmak için alışverişe çıktım. Cilt bakım ürünleri ve makyaj malzemelerinde gerçekten güzel fırsatlar var. Geçen hafta bir markanın nemlendiricisini %50 indirimle aldım, yüzümde ciddi bir fark yarattı. Ayrıca online sitelerde de göz atmayı unutmayın, bazen sürpriz indirimler çıkıyor. Sizlerin bulduğu ürünler neler?

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.