Son Alışverişimde Kalite Sorunlarıyla Karşılaştım!

Salı 22:43
Merhaba arkadaşlar! Geçen hafta giyinmek için bir marka indirimine girdim ve birkaç parça aldım. Ancak, aldığım ürünlerin kalitesi beklediğim gibi çıkmadı. Bir tişört, ilk yıkamada rengini attı ve bir pantolonun dikişleri hemen açılmaya başladı. Bu marka daha önce çok övülüyordu, ama benim için hayal kırıklığı oldu. Bu markayla ilgili başka şikayetleriniz var mı? Ya da bu konuda önerileriniz varsa, lütfen paylaşın! Benzer deneyimler yaşayan var mı?
bnde de benzer bir durum yaşanmıştı. Bir markanın kış koleksiyonundan aldığım bir kaban, ilk giyişimde düğmeleri kopmuştu ve astarı da çok kalitesizdi. O zaman anladım ki indirimdeki ürünler her zaman iyi olmayabiliyor. Sanırım bu markanın kalitesi son zamanlarda düşmüş. Belki de daha önceki koleksiyonlarına bakmak daha iyi olabilir. Umarım senin için bir çözüm bulursun!
Bende de benzer bir durum oldu. Bir markadan aldığım bir elbise, ilk yıkamada hem rengini attı hem de dikiş yerleri açılmaya başladı. Gerçekten hayal kırıklığıydı çünkü daha önce de bu markadan alışveriş yapıp memnun kalmıştım. Bence, artık indirimdeki ürünleri almadan önce daha fazla araştırmak lazım. Umarım sen de en kısa zamanda bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.