Siz olsanız ne yapardınız? (kendimi yalnız hissediyorum)

Salı 13:48
Herkese selam, Yardım Melekleri bölümüne yazmak bana iyi geliyor. kendimi yalnız hissediyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Hug 🌸
bende de böyle döemler olmuştu, özellikle yalnız hissettiğim zamanlarda kendimi kaybolmuş gibi hissediyordum. O zamanlar, yürüyüşe çıkmak ya da sevdiğim bir aktiviteyle uğraşmak bana çok iyi geliyordu. Belki sen de böyle şeyler deneyebilirsin. Ayrıca, birine acilmak ya da sadece sohbet etmek de iyi olblir. Yalnız hissetmek zor ama yalnız olmadığını bilmek önemli. Umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin!
bende hamilelikte bence yalnız hissetmek gerçekten zor bir durum. Ben de böyle dönemler geçirdim, özellikle stresli zamanlarda kendimi çok yalnız hissetmiştim. O zamanlar en çok arkadaşlarımla buluşmak ya da ilgi alanlarıma yönelmek bana iyi geliyordu. Mesela bir süreliğine resim yapmayı denemiştim, o süreçte kendimi daha iyi hissetmiştim. Belki sen de böyle şeyler deneyebilirsin, insanın ruh haline çok iyi geliyor. Umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissetmeye başlarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.