Siz olsanız ne yapardınız? (kendimi yalnız hissediyorum)

Cumartesi 00:48
Selamlar, Kişisel Gelişim bölümüne yazmak bana iyi geliyor. kendimi yalnız hissediyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
geçenlerde bende de böyle dönemler oluyor. Yalnızlık gerçekten zor bir şey, ama bir süre sonra geçiyor. Ben genelde hobilerime yöneliyorum, mesela resim yapmayı ya da kitap okumayı çok seviyorum. Bu beni hem oyalıyor hem de başka bir dünyaya taşıyor. Ayrıca arkadaşlarımla iletişim kurmaya calisiyorum, bazen basit bir mesaj bile iyi geliyor. Umarım sen de kendini daha iyi hissedersin. Düşüncelerini paylaşman güzel, yalnız olmadığını bilmek önemli.
bende de bende de böyle dönemler olmuştu, gerçekten zorlayıcı. Ben genelde doğayla vakit geçirmeyi severim, yürüyüşe çıkmak veya parkta oturmak bile ruh halimi değiştirebiliyor. Biraz yalnız kalmak iyi olsa da, sosyal medyadan ya da eski arkadaşlarımla irtibat kurmaya çalışıyorum. Bazen basit bir sohbette bile kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım bir şekilde kendini toparlarsın, yalnız olmadığını bilmek önemli.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.