Siz olsanız ne yapardınız? (kendimi yalnız hissediyorum)

Pazartesi 20:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Bir derdim var bölümüne yazmak bana iyi geliyor. kendimi yalnız hissediyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
ya ben bende de böyle dönemler oldu, özellikle iş veya özel hayat stresliyken kendimi yalnız hissettiğim zamanlar çoktur. Ben genelde bu durumlarda yürüyüş yapmayı tercih ediyorum, dışarı çıkıp hava almak iyi geliyor. Bir de sevdiğim arkadaşlarımla sohbet etmek, bazen sadece bir kahve içmek bile ruh halimi düzeltiyor. Yani belki sen de sevdiğin şeylere yönelirsin, ne bileyim bir hobi edinmek falan... Umarım senin için de her şey yolunda gider.
geçenlerde bence yalnızlık zor bir şey ve bunu hissetmek gerçekten can sıkıcı. Ben de böyle hissettiğimde genelde müzik dinlemeyi ya da bir şeyler yazmayı tercih ediyorum. Yani bazen içimi dökmek çok iyi geliyor. Birkaç gün önce eski bir arkadaşımı aradım ve uzun uzun sohbet ettik, o da beni çok rahatlattı aslında. Belki sen de bir arkadaşınla buluşup bir şeyler yapabilirsin, ya da sevdiğin bir filme oturabilirsin. Umarım yakında kendini daha iyi hissedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.