Siz olsanız ne yapardınız? (iş hayatı yoruyor)

Salı 02:48
Merhaba kızlar, Kişisel Gelişim bölümüne yazmak bana iyi geliyor. iş hayatı yoruyor son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ilk kez yazıyorum buraya bende de iş hayatı böyle dönemler oluyor, gerçekten zorlayıcı. Geçen yıl ben de çok bunalmıştım, iş yoğunluğu ve stresle başa çıkmak için biraz ara vermek zorunda kaldım. Kendime bir hafta sonu tatili ayarlayıp tamamen uzaklaştım işten, doğada yürüyüş yaptım, kitap okudum. Bu benim için iyi geldi, biraz nefes alabilmek çok önemli. Blki sen de böyle bir şey deneyebilirsin, ufak bir mola bile fark yaratır. güzel günler
bende de benzerini yaşadım bence iş hayatı gerçekten zorlayıcı olabiliyor, ben de geçen yaz çok bunalmıştım. O dönem kendimi kaybetmiş gibiydim, her şey üst üste geliyordu. Kendime bir kaç günlük bir tatil ayarlayıp, deniz kenarına gitmiştim. Yüzmek, güneşlenmek ve sadece dinlenmek bana çok iyi geldi. Biraz da meditasyon yapmaya başladım, kafamı boşaltmak için. Belki sen de kendine böyle bir alan yaratabilirsin, küçük bir kaçamak bile iyi gelebilir. beni de bilgilendirirseniz sevinirim

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.