Siz olsanız ne yapardınız? (iş hayatı yoruyor)

Pazar 19:48
Selamlar, Kişisel Gelişim bölümüne yazmak bana iyi geliyor. iş hayatı yoruyor son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
bende de benzerini yaşadım bende de iş hayatı zorlayıcı dönemler oldu, özellikle yoğun projelerle uğraştığım zamanlar. O zamanlar biraz kendime zaman ayırmaya çalıştım, yürüyüşe çıkmak veya sevdiğim bir kitabı okumak iyi gelmişti. Ayrıca, iş arkadaşlarımla biraz sohbet etmek de moral veriyordu. Korkuların normal, herkes böyle dönemlerden geçiyor. Belki de bir süreliğine iş dışında kendine farklı uğraşlar bulabilirsin. Umarım senin için de bu dönemi atlatmak kolay olur.
şöyle bi şey var bence iş hayatı gerçekten zorlayıcı olabiliyor, ben de benzer şeyler yaşadım. Özellikle projelerin yoğun olduğu dönemlerde kendimi çok bunalmış hissetmiştim. O zamanlar biraz doğada vakit geçirmek, yürüyüş yapmak bana iyi gelmişti. Ayrıca, hobilerime yönelmek de çok faydalı oldu. Resim yapmak mesela, kafamı boşaltmama yardımcı olmuştu. Korkuların normal, önemli olan kendine zaman ayırmak ve biraz nefes almak. Umarım sen de bu dönemi en kısa sürede atlatırsın.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.