Siyaset Meydanı — indirim avı

Çarşamba 05:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Siyaset Meydanı konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
geçenlerde benim çevremde indirim avı konusunda herkesin farklı taktikleri var. Mesela ben, genelde markaların mail listelerine kaydoluyorum, böylece özel indirimlerden haberdar oluyorum. Bir de bazı alışveriş siteleri var, oradan sürekli takip ediyorum. Geçenlerde bir kampanya denk geldi, birkaç ürün almıştım, gerçekten güzel bir indirim yapmışlardı. Bazen de sosyal medyadan takip ediyorum, orada da güzel fırsatlar oluyor. Dediğin gibi burada daha samimi tavsiyeler bulmak mümkün. Umarım yardımcı olabilmişimdir!
okuyunca dayanamadım yazmadan benim de indirim avı konusunda birkaç tavsiyem var. Öncelikle, ben de çoğunlukla online alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Birçok site, bültenlerine abone olanlara ekstra indirim sunuyor. Geçen ay bir kampanya vardı, ben de kaydolmuştum, %20 indirim kazanmıştım. Ayrıca, bazı uygulamalar var, oradan fiyat takibi yapabiliyorsun, böylece ürünün fiyatı düştüğünde hemen haberdar oluyorsun. Bazen de arkadaşlarımın önerdiği yerlerden alışveriş yapıyorum, onlar da güzel fırsatlar buluyorlar. Umarım bu bilgiler işine yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.