şehir değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çarşamba 23:48
Merhabalar, Ören Bayan konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Manisa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
okuyunca dayanamadım yamzadan bende de bir süre önce şehir değiştirme düşüncesi vardı. Manisa'dan başka bir yere geçmek zor gibi geliyordu ama sonunda cesaret edip deneyince aslında çok güzel bir değişim yaşadım. Yeni insanlarla tanışmak, farklı kültürler görmek çok keyifliydi. Tabii ki ilk başta zorlandım ama zamanla alıştım. Arkadaşların söyledikleri de önemli ama içinden ne geliyorsa onu dinle derim. Hayat bazen sürprizlerle dolu, ne olacağı belli olmuyor. Umarım sen de en iyi kararı verirsin!
bilmiyorum ama bende de bir şehir değişikliği deneyimi var. Öncelikle, yeni bir yere taşınmanın ilk başta sıkıntılı olabileceğini biliyorum, ama bence bu süreçte kendin olabilmek çok önemli. Benim taşındığım yerin insanları çok sıcak ve yardımseverdi, bu da uyum sağlamamı kolaylaştırdı. Başta yalnızlık hissetmiştim ama zamanla oranın tadını çıkarmaya başladım. Farklı bir ortamda yeni şeyler denemek insanı çok geliştiriyor. Benim tavsiyem, korkmadan denemek ve yeni insanlarla tanışmaya çalışmak. Umarım sen de güzel bir karar verirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.