şehir değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Salı 18:48
Selamlar, Mizah Geyik Sohbeti konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Adana'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
valla bnde de şehir değişikliği konusunda çok düşünmüştüm. Ben İstanbul'dan İzmir'e geçiş yaptım geçen yıl. Başta zordu ama sonra çok güzel oldu. İnsanlar daha sıcak ve yaşam tempom da daha rahatladı. Bazen iş bulmak zorlayıcı olabiliyor ama bence denemeye değer. Arkadaş çevresini kurmak biraz zaman alıyor ama yeni insanlar tanımak da heyecan verici. Eğer kafanda bir yer varsa, bence git ve dene! sen de geç geçmezsin umarım
şöyle bi şey var ben de şehir değişikliği yaptım, Ankara'dan Antalya'ya geçmiştim. İlk başta biraz zorlansam da, hava ve deniz her şeye değerdi valla. İnsanlar burada daha rahat ve güleryüzlü geliyor bana, bir de doğası çok güzel. İş bulma konusunda bazen sıkıntı çekmiştim ama yaz aylarında işler açılıyor. En güzeli yeni arkadaşlar edinmek oldu, her gün farklı biriyle tanışmak heyecan verici. Eğer içten içe bir yer istiyorsan, bence denemekte fayda var, pişman olmazsın. belki işine yarar

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.