şehir değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cuma 05:48
Herkese selam, Özel Günler, haftalar ! konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İzmir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
şöyle bi şey var benm de şehir değişikliğiyle ilgili bir deneyimim var. Geçen sene İstanbul'dan Antalya'ya taşındım. Başta zor gelmişti çünkü yeni bir çevre, yeni insanlar... ama zamanla alıştım. Burada hava, deniz her şey çok güzel ama bazen büyük şehirlerin o hareketliliğini özlüyorum. Arkadaş çevrem de çok farklılaştı, yeni dostlar edindim. Bence insanın kendi ihtiyaçlarına göre değişiklik yapması önemli. Umarım sen de en iyisini bulursun!
bayağı bende de bi şehir değişikliği deneyimi var. Geçen yaz İzmir’den İstanbul’a taşındım. Başta çok tedirgindim çünkü tanıdık hiç kimse yoktu. Ama zamanla buranın enerjisi beni sardı, yeni insanlarla tanıştım, farklı etkinliklere katıldım. İkisi de güzel ama İstanbul’un temposu biraz fazla, bazen özlüyorum İzmir’in sakinliğini. Ama her şehirde kendine göre güzellikler var bence. Umarım sen de en iyi kararı verirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.