şehir değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Perşembe 00:48
Merhabalar, Oyun bölümü konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Aydın'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bende hamilelikte benim de şehir değişikliğiyle ilgili deneyimim var. Geçen sene İstanbul'dan İzmir'e taşındım. Başta çok zordu, her şey yeni ve yabancıydı ama zamanla alıştım. İnsanlar daha sıcak ve samimi geliyor burada, bu da benim için güzel bir avantaj oldu. Bazen özlüyorum eski şehri ama buranın havası, doğası gerçekten çok güzel. Mutlaka düşünmelisin, her değişim yeni fırsatlar getiriyor bence. siz ne düşünüyorsunuz
bence benim de şehir değişikliği deneyimim var. Geçen sene Ankara'dan Antalya'ya taşındım. Başta çok zorlandım çünkü herkes yeni ve yabancıydı. Ama zamanla alıştım, buranın havası ve denizi harika! İnsanlar da çok daha sıcak karşılıyor. Özellikle yaz aylarında buranın enerjisi beni çok etkiliyor. Tabii ki eski arkadaşlarımı özlüyorum ama buradaki yeni insanlarla da güzel arkadaşlıklar kurdum. Bence değişiklik her zaman iyidir, yeni deneyimler ve fırsatlar getiriyor. Umarım herkes için en iyisi olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.