şehir değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Perşembe 12:48
Merhaba kızlar, Ev Aletleri konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Manisa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bende de bende de birkaç yıl önce şehir değiştirme deneyimim oldu. Öncelikle, yeni bir yere alışmak zor ama bir yandan da heyecan verici. Ben İstanbul'dan İzmir'e geçmiştim. İlk başta alışmakta zorlandım açıkçası, ama zamanla yeni arkadaşlar edinmek ve farklı bir kültürü tanımak çok keyifliydi. Ev aletleri konusunda da yeni bir yer bulmak zor olabiliyor, ama burada daha uygun fiyatlarla kaliteli ürünler buldum. Yani bence denemekte fayda var, hem kendinize yeni bir başlangıç yapmış olursunuz. Umarım herkes için hayırlı olur!
slm bence şehir değişikliği gerçekten hayatı değiştiren bir deneyim. Ben de birkaç yıl önce Ankara'dan Antalya'ya taşınmıştım. İlk başta çok zor gelmişti, özellikle yeni ev aletleri seçerken kafam karışmıştı. Ama zamanla yeni yerimi sevdim, hava bile çok farklı. Ev aletleri bulmak da ilginç bir süreçti, buradaki mağazalarda daha fazla seçenek vardı. Yani aslında her zorluk yeni bir fırsat getiriyor, bence denemeye değer. güzel günler

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.