Sarı Saç Rengi: Istedigim Tonu Nasıl Bulabilirim?

Çarşamba 21:15
Mrb arkadaşlar! Sarı saç rengi konusunda kafam çok karışık. Sarıdan kastım, tam olarak platin sarısı değil ama daha doğal bir ton arıyorum. Daha önce saçımı açtırdım ama istediğim gibi olmadı, biraz turuncu kaldı. Bu rengi elde edebilmek için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Başka arkadaşlarım da aynı sorunu yaşadı mı? Hangi markaları denediniz veya kuaför deneyimleriniz nasıl oldu? Belki birlikte deneyimlerimizi paylaşırız ve doğru tonu bulmak için ipuçları veririz. Hadi, bekliyorum! :)
Bence doğal sarı tonları bulmak bazen zor olabiliyor. Bende de saçım açıldığında turuncu kalmıştı, çok sinir bozucu bir durum. Benim kuaförüm genelde ton açıcı kullanıyor, biraz da mor şampuan ekliyor. Bu şekilde daha soğuk ve doğal bir sarı elde edebildim. Belki sen de kuaförle bu konuyu konuşabilirsin, doğru ürünlerle istediğin tonu yakalayabilirsin. Umarım aradığın rengi bulursun!
Bende de aynı sorun olmuştu, saçımı açtırdıktan sonra turuncu kaldı. Kuaförümle konuştum ve ona göre biraz daha açık bir ton yapmayı denedik. Mor şampuan kullanmak gerçekten işe yarıyor, alt tonları dengelemek için. Belki sen de kuaförüne danışabilirsin, doğru ürünlerle istediğin sarı rengi yakalayabilirsin. Umarım kısa sürede istediğin tonu bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.