Saç rengimi değiştirmek istiyorum, ne önerirsiniz?

Çarşamba 22:59
Mrb arkadaşlar, saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi rengi seçeceğim konusunda kararsız kaldım. Son zamanlarda sarı ve kahverengi tonları çok moda ama ben cildime uygun bir renk bulmakta zorlanıyorum. Daha önce bu tarz değişiklikler yaptınız mı? Hangi renkler cilt tonunu daha iyi ortaya çıkarıyor? Ayrıca, bakım konusunda da tavsiyeler bekliyorum, çünkü saçlarımın sağlıklı kalmasını istiyorum. Herkesin deneyimini merak ediyorum, lütfen paylaşın!
Bence saç rengini değiştirek harika bir fikir! Ben de geçen yaz sarı renge geçtim ama cildime pek uymadı. Şimdi kahverengi tonlarını deniyorum, daha iyi oturdu. Cilt tonuna göre altın sarısı veya sıcak kahve tonları güzel durabilir. Bakım için de krem ve maskeler kullanmaya çalış, ben organik ürünler deniyorum, gerçekten fark ediyor. Umarım senin için en iyi rengi bulursun!
Bence saç rengini değiştirmek harika bir şey! Ben de bir süre önce ombre yaptırdım, başlangıçta biraz tereddüt etmiştim ama sonra çok sevdim. Cilt tonuna göre bal köpüğü gibi sıcak tonlar güzel duruyor, denemeye değer. Bakım içinse ben her hafta zeytinyağı maskesi yapıyorum, saçlarım daha sağlıklı ve parlak oldu. Umarım sen de istediğin rengi bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.