saç dökülmesi — hangi marka daha iyi?

Cuma 22:48
Merhabalar, Vücut Bakımı başlığına saç dökülmesi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
ilk kez yazıyorum buraya bende de saç dökülmesi sorunu vardı bir süre. Benim için en işe yarayan ürünler arasında Biotin şampuan ve serum var. Fiyat/performans açısından bence güzel bir tercih. Ayrıca, doğal yağlarla saçımı beslemek de işe yaradı. Zeytinyağı ve hint yağı kullanıyordum, gerçekten faydasını gördüm. Ama herkesin saç yapısı farklı olduğu için denemekten çekinmeyin derim. Umarım aradığınız ürünü bulursunuz!
bende de bende de saç dökülmesi problemi vardı bir dönem. Çok ürün denedim ama en iyi sonuç aldığım marka Pantene oldu, özellikle dökülme karşıtı serisi. Bir de saç maskesini de kullanıyordum, o da çok iyi geldi. Biraz fiyatlı ama bence performansı açısından değer. Ayrıca, doğal yağlar da eklemeyi unutmayın, ben argan yağı kullanıyordum, gerçekten faydasını gördüm. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.