saç dökülmesi — hangi marka daha iyi?

Pazar 10:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, El ve Ayak Bakımı başlığına saç dökülmesi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
slm bende de saç dökülmesi sorunu vardı bir süre önce. Birkaç marka denedim, en çok "Kerastase" serisini sevdim aslında. Hem saçları besliyor hem de dökülmeyi azalttı gibi geldi bana. Fiyatı biraz yüksek ama bence performansı iyi. Ayrıca "Dove"un saç dökülmesine karşı şampuanını da denedim, uygun fiyatlı ve işe yaradı. Senin için hangisi uygun olur bilmiyorum ama umarım istediğin ürünü bulursun!
bende de saç dökülmesi sorunu vardı bir süre önce. Ben de çok ürün denedim ama "Biolage" serisi gerçekten hoşuma gitti. O şampuan ve saç kremi saçlarımı besledi gibi hissettim. Fiyatı da biraz ortalarda, yani çok uçuk değil. Ayrıca "Pantene"in de bir ürünü var, o da fena değil, denemek isteyenlere tavsiye ederim. Umarım sen de istediğin gibi bir ürün bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.