Saç Bakımı, Saç Modelleri, Saç Boyama rutinim değişti, paylaşayım

Perşembe 19:48
Acaba sizde de oluyor mu, Saç Bakımı, Saç Modelleri, Saç Boyama başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende de benim de saç bakımımda bir dönem çok zorlandım. Ürün denemekten hiç çekinmedim, ama en sonunda Loreal'in saç maskesini buldum ve çok memnun kaldım. Hem fiyatı uygun hem de saçımı yumuşacık yapıyor. Saçımı haftada bir de yıkamadan önce zeytinyağıyla besliyorum, çok iyi geliyor. Boyamada ise Garnier’in doğal renklerini kullanıyorum, doğal duruyor. Başka önerilerim de var ama bunlar benim favorim. Umarım sen de en kısa zamanda doğru ürünleri bulursun!
bende de bende de saç bakımı konusunda bir süre çok denemeler yaptım. En sonunda Biolage'ın şampuanını ve saç kremini kullanmaya başladım, bnc fiyat/performans olarak gayet iyi. Saçım daha canlı ve sağlıklı görünüyor. Boyama konusunda ise Wella'nın renklerini denedim, gerçekten güzel bir sonuç aldım. Ama en önemlisi saçımı düzenli olarak nemlendirmek oldu, haftada bir maske yapıyorum. Umarım sen de istediğin ürünleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.