Saç Bakımı, Saç Modelleri, Saç Boyama rutinim değişti, paylaşayım

Pazar 22:48
Herkese selam, Saç Bakımı, Saç Modelleri, Saç Boyama başlığına yeni serum denedim için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
ilk kez yazıyorum buraya ben de saç bakımına çok düşkünüm, özellikle son zamanlarda yeni ürünler deniyorum. Geçenlerde bir serum aldım, valla saçlarımda gerçekten fark yarattı. Ama fiyatı biraz yüksekti, o yüzden her zaman almıyorum. Bence, uygun fiyatlı ve etkili ürünler bulmak zor ama bazı doğal yağlar da işe yarıyor. Zeytinyağı veya argan yağı mesela, ben bunları kullanıyorum. Kendi rutininizde de mutlaka denemeniz gereken şeyler vardır. Umarım aradığın ürünü bulursun!
şöyle bi şey var bende de saç bakımında sürekli denemeler var. En son bir serum aldim, gerçekten etkisi güezl ama biraz pahalıydı. Onun dışında, saçlarımı yıkadıktan sonra hindistancevizi yağı sürüyorum, bence çok güzel besliyor. Fiyat/performans olarak en iyi bulduğum ürünlerden biri de argan yağı, hem ucuz hem de etkili. Korkma, yeni ürünler denemek bence hep iyi bir fikir, mutlaka denemeye devam et! Umarım aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.