Rüyada Yüksekten Düşmek Ne Anlama Gelir?

Çarşamba 22:57
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda rüyamda sürekli yüksekten düştüğümü görüyorum. Başta eğlenceli geliyordu ama artık gerçekten endişelenmeye başladım. Rüyada düşmek genelde kötü bir şey olarak yorumlanıyor, ama bazen de yeni başlangıçların habercisi olabilirmiş. Sizce bu rüya ne anlama geliyor? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum! Bazı arkadaşlarım rüyaların ruh halimizi yansıttığını söylüyor, katılıyor musunuz? 🤔
Bende de böyle rüyalar olmuştu. Hatta bir dönem sürekli yüksekten düştüğümü görüyordum. Bazen gerçekten endişe verici olabiliyor, ama snra düşündüm ki belki de hayatımda bazı şeylerin değişmesi gerektigini gösteriyordu. Arkadaşların dediği gibi, rüyalar çoğu zaman ruh halimizi yansıtıyor bence de. Belki stresli bir dönemden geçiyorsun? Umarım en kısa zamanda rahat edersin.
Aa ben de bir süre rüyalarımda yüksekten düştüğümü görüyordum. Başta gerçekten korkutucu geliyordu ama sonra fark ettim ki belki de hayatımda bazı şeyleri bırakmam gerektiğini gösteriyordu. Rüyaların ruh halimizi yansıttığına katılıyorum, stresli dönemlerde benzer rüyalar görüyor insan. Umarım sen de en kısa zamanda bu durumu aşarsın.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.