Rüya Tabirleri, Burçlar, Tarot ve Astroloji — yeni hobi

Pazartesi 23:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Rüya Tabirleri, Burçlar, Tarot ve Astroloji konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Malatya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bayağı bence Rüya tabirleri ve astroloji gerçekten eğlenceli bir hobi. Ben de bir süre rüya tabirleriyle uğraşmıştım. Bazen çok ilginç şeyler çıkabiliyor rüyaların içinden. Mesela bir gece suyla ilgili bir rüya görmüştüm, ertesi gün merak edip baktım, su genelde duygusal durumları temsil ediyormuş. Gerçekten de o dönemde duygusal olarak karmaşık bir süreçten geçiyordum. Tarot kartlarına da bir ara merak sarmıştım, çok farklı bir deneyim, ama biraz zorlayıcı olabilir. Arkadaşların söylediklerine de dikkat et ama kendi iç sesini dinlemeyi unutma. Umarım senin için de keyifli bir yolculuk olur!
bende de benzerini yaşadım ben de bu konulara meraklıydım bir ara. Özellikle rüya tabirleri çok ilginç bence. Bir gece, çok garip bir rüya görmüştüm, bir akvaryumdaydım ve balıklar sürekli yanımda dönüyordu. Rüya tabirine baktım, su ve balıklar değişimi, dönüşümü temsil ediyormuş. Gerçekten de o dönemde hayatımda büyük değişiklikler oluyordu. Tarot da bir ara denemiştim, ilk başta zor gelmişti ama zamanla alıştım. Arkadaşların söylediklerine kulak ver ama en önemlisi senin içsel hislerin. Umarım bu hobi senin için de eğlenceli ve öğretici olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.