Rüya Tabirleri, Burçlar, Tarot ve Astroloji — şehir değişikliği

Pazar 15:48
Yine bir soruyla geldim :) Rüya Tabirleri, Burçlar, Tarot ve Astroloji konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Malatya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
valla bence şehir değişikliği rüyası çok anlamlı olabilir. Geçen yıl ben de büyük bir şehirden başka bir şehre taşındım ve sürekli bu rüyayı görüyordum. Arkadaşlarım da değişim ve yeni başlangıçlarla ilglii olduğunu söyledi. Rüyalar bazen bilinçaltımızın yansıması oluyor, belki de sen de bir değişim arıyorsun. Astroloji ve burçlar da bu konuda etkili olabilir, özellikle transitler. Umarım senin için de güzel bir değişim kapıda!
ilk kez yazıyorum buraya bende de şehir değişikliği rüyası sık oluyordu bir ara. Geçen yaz başka bir şehre taşındım ve o süreçte hep aynı rüyayı görüyordum. Herkes yeni başlangıçlar ve değişimle ilgili olduğunu söylüyordu. Bazen rüyaların bilinçaltımızdan gelen mesajlar olduğunu düşünüyorum. Belki sen de yeni bir maceraya atılmak istiyorsun, kim bilir? Umarım senin için de hayırlı bir değişim olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.