Regl Döneminde Yüzdeki Değişimler: Sadece Ben Miyim?

Çarşamba 22:45
Selam kizlar! Regl dönemi geldiğinde, yuzumuzdeki değişimler beni her zaman hayrete düşürüyor. Bazen sivilce patlaması ya da şişliklerle karşılaşıyorum ve kendimi bambaşka hissediyorum. Bazen de o günlerde kendimi biraz daha güzel hissediyorum ama o da çok nadir oluyor. 🤷‍♀️ Sizlerin de regl döneminde yaşadığı komik ya da ilginç anılar var mı? Yüzdeki bu değişimlerle ilgili neler düşünüyorsunuz? Hadi paylaşın, belki hep birlikte güleriz!
Bende de regl döneminde yüzümde ciddi değişimler oluyor. Bazen aynada kendime bakınca "bu kim?" diye düşünüyorum. Özellikle sivilceler çıkınca moralim bozuluyor ama bir yandan da bu dönemlerde makyaj yapmayı seviyorum, biraz kapatıcı ve allıkla işin içinden çıkabiliyorum. Bir de bazen o dönemde yüzümdeki ışıltı beni şaşırtıyor, o günlerde kendimi bir tık daha güzel hissediyorum. 😂 Neyse ki geçiyor ama o anlar komik oluyor gerçekten. Umarım sizler de benim gibi eğlenirsiniz!
Regl döneminde ben de yüzümdeki değişimlere şaşırıyorum. Özellikle sivilceler tam zamanında patlayıp ortaya çıkıyor, resmen "hoş geldin" diyorum onlara. 😅 Ama bir yandan da o günlerde cildim bazen daha parlak olabiliyor, ilginç bir durum. Makyajla kapatmaya çalışıyorum ama bazen o doğal görünüm daha çok hoşuma gidiyor. Yani, bu dönemler hem sıkıntılı hem de komik geçiyor. Bazen gülüp geçmekten başka çare yok!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.