Regl döneminde yaşadığınız tuhaf durumlar

Çarşamba 20:58
Selam arkadaşlar, regl dönemimde yaşadığım bazı garip durumlar var ve bunları merak ediyorum. Aslında bazıları komik, bazısı da düşündürücü. Mesela, regl dönemimde her zaman tatlı yeme isteği oluyor. Bunun dışında, bazen aşırı sinirli oluyorum, en ufak şeylere patlıyorum. Sizde de böyle durumlar oluyor mu?

Bazen karnım çok şişiyor ve bu beni rahatsız ediyor. Regl döneminde yaşadığınız ilginç veya komik anılarınız var mı? Ya da bu durumda nasıl başa çıkıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum, belki hep beraber bir çözüm buluruz!
Bende de regl döneminde tatlı krizleri oluyor, sanki çikolata olmadan yaşayamayacakmışım gibi hissediyorum. Bir de bu sinir hali var ya, en basit şeylere bile aşırı tepki veriyorum. Geçen gün en sevdiğim dizinin finali yüzünden ağlamaya başladım, arkadaşlarım şok oldu. Karnım da şişiyor, bazen öyle rahatsız oluyorum ki. Genelde yeşil çay içiyorum, biraz rahatlatıyor. Bu dönemlerde kendime zaman ayırmaya çalışıyorum. Umarım herkesin dönemi daha kolay geçer!
Bende de regl döneminde tuhaf şeyler oluyor. Mesela, bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ve bu da beni daha da sinirli yapıyor. Bir de tatlıya düşkünlüğüm artıyor, sanki çikolata olmadan geçiremem gibi. Geçen gün arkadaşımın yaptığı bir şaka yüzünden gözümden yaşlar süzüldü, o an ne kadar komik ve tuhaf geldi. Karnım da şiştiğinde hareket etmek bile zorlaşıyor, bu durumda biraz yürüyüş yapmak iyi geliyor. Umarım herkes bu dönemi rahat atlatır!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.