Peeling Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

Salı 23:45
Selam arkadaşlar! Vücut peelingi yapmayı çok seviyorum ama hala bazı şeylere dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum. Geçenlerde cildimde hafif tahriş oldu ve buna neden olan şeyin peeling olduğunu düşünüyorum. Peeling yaparken hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Ne sıklıkla yapmalıyım? Cildim hassas, bu yüzden önerilerinizi bekliyorum. Sizlerin deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi duymak için sabırsızlanıyorum!
Bende de cildim hassas, peeling yaparken dikkat etmeye çalışıyorum. Genelde nazik ürünler tercih ediyorum, şeker veya tuz içeren doğal peelingler hoşuma gidiyor. Ama en önemli şey, peelingi çok sık yapmamak; haftada bir ya da iki defa yeterli bence. Bir de cildin durumuna göre ürünleri değiştirmek de faydalı olabilir. Umarım senin için de en uygun olanı bulursun.
Bende de peeling yaparken dikkat ettiğim bazı noktalar var. Cildim hassas olduğu için genelde yumuşak ve doğal içerikli ürünler kullanıyorum. Haftada bir yapmaya çalışıyorum, ama eğer cildim çok hassassa bir iki hafta ara vermek de iyi geliyor. Ayrıca peeling sonrası mutlaka iyi bir nemlendirici sürüyorum. Belki sen de denemek istersin. Umarım cildin içn en iyisini bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.