Parfüm Yorumları ve Parfüm Önerileri rutinim değişti, paylaşayım

Cumartesi 11:48
Selamlar, Parfüm Yorumları ve Parfüm Önerileri başlığına parfüm önerisi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bende de parfüm bulmak zor bir süreçti. Geçen yıl birkaç farklı marka denedim ama en çok Yves Saint Laurent'ın Mon Paris'ini sevdim. Hem kalıcılığı hem de fiyat/performans açısından bence çok iyi. Bir de Zara'nın parfümleri var, uygun fiyatlı ve bazıları gerçekten güzel kokuyor. Onlardan da birkaç tane denedim, özellikle Night Collection'ı öneririm. Hani bazen bir parfümü denersin ve tam senliktir ya, işte o hissi bulmak zor ama değiyor. Umarım sen de en kısa zamanda istediğin parfümü bulursun!
bayağı bence parfm bulmak gerçekten zor bir iş. Benim de son zamanlarda denediğim birkaç parfüm oldu. En sevdiğim ise Lancome'un La Vie Est Belle'i. Hem çok kalıcı hem de tam yaz kokusu gibi geliyor bana. Bir de L'Occitane'ın parfümlerini de sevmeye başladım, özellikle Cherry Blossom çok hafif ve fresh bir koku. Hani bazen bir parfüm seni alıp başka bir yere götürür ya, işte o his çok önemli. Umarım sen de istediğin parfümü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.