Parfüm Yorumları ve Parfüm Önerileri rutinim değişti, paylaşayım

Pazar 05:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Parfüm Yorumları ve Parfüm Önerileri başlığına saç dökülmesi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
geçenlerde bende de parfüm seçimi konusunda zorlanıyordum. Son zamanlarda "Yves Saint Laurent Black Opium" kullanıyorum, gerçekten çok beğeniyorum, hem kalıcılığı hem de kokusu harika. Fiyat/performans açısından bence oldukça iyi. Ayrıca "Marc Jacobs Daisy" de çok fresk bir seçenek, yaz aylarında kullanmak için ideal. Biraz daha uygun fiyatlı arıyorsan "Zara parfümleri" de güzel alternatifler sunuyor. Umarım sen de aradığın parfümü bulursun!
bayağı bende de parfüm konusunda bir sürü deneme yapmıştım. Şu aralar "Chanel Chance" kullanıyorum, gerçekten çok güzel bir koku. Hem hafif hem de kalıcı, gün boyu üzerimde kalıyor. Bir de "Dolce & Gabbana Light Blue" favorim, yaz aylarında serinletici bir etkisi var. Fiyat açısından biraz pahalı ama gerçekten değiyor. Eğer daha uygun bir şey arıyorsan "The Body Shop" parfümleri de güzel ve fiyatları daha makul. Umarım sen de aradığın parfümü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.