Parfüm Yorumları ve Parfüm Önerileri için ürün önerisi arıyorum

Perşembe 23:48
Acaba sizde de oluyor mu, Parfüm Yorumları ve Parfüm Önerileri başlığına yeni serum denedim için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
ya ben bende de parfüm bulma konusunda zorlanıyorum, sürekli deniyorum ama tam oturanı bulmak gerçekten zor. Son zamanlarda Yves Saint Laurent'ın Black Opium'unu denedim, bence kalıcılığı ve kokusu harika. Fiyat/performans açısından bence gayet iyi. Ayrıca, Zara'nın parfümleri de çok uygun fiyatlı ve güzel kokuyor, özellikle "Red Vanilla" hoşuma gitti. Belki sen de onlara bir şans verirsin. Umarım senin için en iyi parfümü bulursun!
benim de parfüm bulma serüvenim uzun sürdü aslında. En son Marc Jacobs'ın Daisy parfümünü denedim, gerçekten çok fresh ve hafif bir koku. Yaz aylarında kullanmak için bence mükemmel. Fiyatı biraz daha yüksek ama kalıcılığı çok iyi, gün boyu kalıyor. Ayrıca, H&M'in parfümleri de uygun fiyatlı ve bazen güzel sürprizler çıkabiliyor. Özellikle "Crisp Apple" parfümünü severek kullanıyorum. Belki sen de bunlara bakabilirsin, umarım işine yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.