parfüm önerisi — hangi marka daha iyi?

Pazartesi 12:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Parfüm Yorumları ve Parfüm Önerileri başlığına parfüm önerisi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
benim de parfüm bulma serüvenim uzun sürdü. En son Dior’un Miss Dior’ünü aldım, gerçekten çok beğeniyorum. Hem kalıcı hem de hafif çiçeksi bir kokusu var. Fiyat/performans açısından da bence gayet iyi. Bir de Yves Saint Laurent’in Black Opium’u var, o da çok hoş ama biraz daha ağır. Kendi günlük kullanımımda genelde hafif kokuları tercih ediyorum. Umarım sen de aradığın parfümü bulursun!
slm bende de parfüm bulma süreci biraz sıkıntılıydı. En sonunda Calvin Klein’in Euphoria’sını denedim ve bayıldım! Hem fresh hem de biraz tatlı bir kokusu var, günlük kullanım için ideal bence. Fiyat/performans olarak da bence uygun. Bir de Marc Jacobs’ın Daisy’sini denedim ama o biraz daha genç ve çiçeksi bir koku, onu da severim ama günlükte Euphoria daha çok hoşuma gidiyor. Umarım sen de aradığın parfümü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.