Oyun bölümü — yeni hobi

Cuma 19:48
Yine bir soruyla geldim :) Oyun bölümü konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
bana göre oyun hobisi gerçekten harika bir şey, bende de bir süre önce başladım. Masa oyunlarıyla uğraşmaya karar verdm ve çok eğleniyorum. Arkadaşlarla bir araya gelince güzel vakit geçiriyoruz. Bir de online oyunlar var, onları da denedim ama masa başında olmanın tadı başka. Biraz araştırınca herkesin farklı zevkleri olduğunu gördüm. Senin de denemeni tavsiye ederim, hangi tarz oyunları seviyorsan ona göre bir şeyler bulabilirsin.
bilmiyorum ama oyun hobisi bence gerçekten çok keyifli. Ben de bir süre önce video oyunlarına sardım ve çok eğleniyorum. Farklı türlerde oyunlar denemek hoşuma gidiyor, bazen arkadaşlarla online oynuyoruz bazen de tek başıma keşfediyorum. Özellikle strateji oyunları beni çok sardı. Bir de bazen masa oyunları da oynuyoruz, o da çok eğlenceli oluyor. Eğer sen de denemek istersen, bence bir iki farklı tarzda oyun denemek iyi olabilir. Umarım senin içinde eğlenceli bir hobi bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.