Örgü Projelerinizde Kullanabileceğiniz Pratik İpuçları

Çarşamba 00:12
Herkese merhaba! Son zamanlarda örgü yapmaya başladım ve bazı projelerde zorlandığımı itiraf etmeliyim. Özellikle karmaşık desenler ve ip seçimi konusunda kafam karışıyor. Sizlerin bu konudaki deneyimlerinizi, kullandığınız pratik ipuçlarını ve hangi iplerin daha kolay olduğunu paylaşırsanız çok sevinirim! Sizce yeni başlayanlar için hangi projeler daha uygun? Herkesin kendi tarzı ve deneyimi var, bu yüzden farklı bakış açılarını çok merak ediyorum. Hadi örgü dünyasındaki ipuçlarını paylaşalım!
Valla ben de yeni başladım ve ip seçimi gerçekten zor oluyor! Bazen yumuşak ipler kullanmak daha kolay oluyor, ben genelde akrilik ip tercih ediyorum. Karmaşık desenlerde ise basit modellerle başlamak en iyisi bence, ben ilk başta sadece düz örgü yapmıştım, sonra yavaş yavaş desenlere geçtim. Yeni başlayanlar için küçük projeler, mesela şapka veya bere yapmak iyi bir başlangıç olabilir.
Aa ben de örgü yapmaya yeni başladım! İp seçimi gerçekten zor, ama ben genelde pamuklu ipleri tercih ediyorum, yumuşak ve kullanımı kolay. Desenler için de basit motiflere yönelmekte fayda var. İlk projemde sadece düz örgü yaparken çok zorlanmamıştım, ama sonra basit bir atkı yapıp kendimi geliştirdim. Küçük projelerle başlamak her zaman daha iyi bence, blki bir süveter ya da yastık kılıfı deneyebilirsin. güzel günler

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.