Mrb arkadaşlar, son zamanlarda örgü işlerine sardım ve birkaç proje yaptım. Özellikle bebek battaniyesi yapmayı çok seviyorum. Renk kombinasyonları ve desenler konusunda biraz zorlanıyorum aslında. Sizlerin de yaptığı ve beğendiği projeler varsa, buraya yazarsanız çok sevinirim. Belki ben de ilham alırım ve yeni şeyler denerim. Hatta paylaşırsanız fotoğraflarını da görmeyi çok isterim! Sizin favori ip markalarınız neler? Ben genelde yerli markaları tercih ediyorum, ama yabancı markalar da çok ilgimi çekiyor. Başka ne tür projeler yapmayı düşünüyorsunuz? Herkesten fikir bekliyorum!
Ayrıca, örgü yaparken kullandığınız taktiklerinizi de paylaşırsanız, özellikle acemiler için çok faydalı olur. Mesela ipi nasıl daha düzgün geriyorsunuz ya da hangi teknikler daha pratik? Belki de yeni başlayanlar için ipucu niteliğinde olur. Bekliyorum yorumlarınızı!
Ayrıca, örgü yaparken kullandığınız taktiklerinizi de paylaşırsanız, özellikle acemiler için çok faydalı olur. Mesela ipi nasıl daha düzgün geriyorsunuz ya da hangi teknikler daha pratik? Belki de yeni başlayanlar için ipucu niteliğinde olur. Bekliyorum yorumlarınızı!