Organik Yaşam ve vitamin kullanımı — deneyimim

Cumartesi 16:48
Merhabalar, Organik Yaşam ile ilgili vitamin kullanımı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Manisa'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
bana göre bende de son zamanlarda vücudumda bazı değişiklikler hissetmiştim. Organik beslenmeye geçtikten sonra daha enerjik hissettim ama vitamin takviyeleri konusunda net bir karar verememiştim. İlk başta biraz panik yapmıştım ama sonra araştırıp, doğal kaynaklardan almya çalıştım. Mesela, yeşil sebzeler ve meyveler gerçekten faydalı oldu benim için. Belki sen de doğal yollarla beslenmeye bir süre devam edebilirsin, sonuçları görmek için zaman tanımak önemli. Korkma, bence her şey zamanla düzelir. güzel günler
geçenlerde benim de başıma gelmişti bu değişiklikler. Organik beslenmeye geçince vücudumda bazı farklılıklar hissetmeye başlamıştım. Özellikle C vitamini takviyeleri almayı denemiştim, ama doğal meyvelerden almaya çalıştım daha çok. Narenciye meyveleri çok iyi geldi bana. Biraz panik yapmıştım ama sonra kendimi toparladım. Bence sen de bir süre doğal beslenmeye devam et, vücudun buna alıştıkça daha iyi hissedebilirsin. Kendine iyi bak,

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.