Ören Bayan — ev dekorasyonu fikri

Cumartesi 10:48
Selamlar, Ören Bayan konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Diyarbakır'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bende de bence ev dekorasyonu için Ören Bayan gerçekten harika bir seçenek. Geçen sene evim için bir kaç tane masa örtüsü ve yastık kılıfı ördüm, tam istediğim gibi oldu. Renkleri ve desenleri kendim seçince çok daha kişisel bir hava kattı. Ayrıca, misafirler geldiğinde herkes çok beğendi, arada bir de "nereden aldın?" diye soruyorlar :) Hatta bir arkadaşım, onun için de örmemi istedi. Yani hem eğlenceli hem de evinizi güzelleştiriyor. Umarım senin için de güzel fikirler çıkar!
ben de Ören Bayan ile ev dekorasyonuna merak sardım son zamanlarda. Geçen yaz bir örtü ördüm, gerçekten evin havasını değiştirdi. Renk seçerken biraz cesur davrandım, turuncu ve yeşil tonlari kullandım. Misafirlerim de çok beğendi, hatta bir kaç arkadaşım aynı desenden istemeye başladı. Yani bence hem kişisel bir dokunuş katıyor hem de çok keyifli. Yaparken de stres atmis oluyorsun. Umarım sen de güzel şeyler yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.