öncesi sonrası fotoğraf bakıyorum için doktor arıyorum

Cumartesi 05:48
Merhaba kızlar, Uzun süredir Meme Estetiği konusunu araştırıyorum. öncesi sonrası fotoğraf bakıyorum aşamasındayım, Bursa'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Hug 🌸
kızlar aa ben de Bursa'dan yaptırdım meme estetigimi. Gittiğim doktor gerçekten çok ilgiliydi, her soruma cevap verdi. Öncesi sonrası fotoları da gösterdi, çok memnun kaldım. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey önceden netti. İyileşme sürecim de çok iyi geçti, tavsiye ederim. Umarm sen de en kısa zamanda istediğin sonucu alırsın!
uzun zamandır okuyordum sadece bende de bu süreç çok heyecanlıydı. Ben de Bursa'da yaptırdım meme estetiğimi, doktorum gerçekten harikaydı. Öncesi sonrası fotoğrafları detaylıca gösterdi ve her soruma sabırla yanıt verdi. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey netti önceden. İyileşme sürecim de beklediğimden daha hızlı geçti. Umarım sen de istediğin sonucu alırsın, sabırlı ol!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.