okul telaşı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazar 06:48
Merhabalar, Evlilik Hazırlığı konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
ya ben benim de evlilik hazırlığı dönemimde okul telaşı bayağı zorlamıştı. Düğün hazirliklari, dersler ve sınavlar bir arada olunca kafamı toparlamak zorlaştı. O süreçte önceliklerini belirlemek çok önemli. Benim için en faydalı olan şey, her gün küçük hedefler koymaktı. Böylece hem okuldaki işleri hallettim hem de düğünle ilgili detayları unutmamış oldum. Arkadaşlarla konuşmak da iyi geliyordu, onların da benzer stresleri vardı. Umarım sen de en kısa sürede her şeyi yoluna koyarsın!
bilmiyorum ama bence okul telaşı evlilik hazırlığında gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Ben de evlilik öncesi dönemimde derslerim ve düğün hazırlıkları arasında kalmıştım. O zamanlar, her şeyi bir arada yürütmek için zamanımı çok iyi planlamaya çalıştım. Küçük notlar almak ve takvim kullanmak oldukça işime yaramıştı. Ayrıca, eşimle birlikte süreci paylaşmak da stresimi azaltmıştı. Bazen sadece bir çay içip dertleşmek bile iyi geliyor. Umarım sen de bu süreci en kolay şekilde atlatırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.