Neden bu kadar pahalı? Son aldığım kremin etkisi hiç yok!

Cuma 23:06
Mrb arkadaşlar, geçenlerde bir yüz kremi aldım, baya bi pahalıydı. Markasını söylemeyim ama çok ünlü bir marka. Reklamları harika ama etkisini hiç göremedim. Cildim normalde kuru ama bu kremin hiç nemlendirmediğini fark ettim. Sadece para kaybı gibi geldi bana. Başka kullanan var mı? Sizde de aynı şey oldu mu? Ya da bu markaya güvenmli miyiz? Tmm, ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası.
Merhaba! Öncelikle, hissettiğin hayal kırıklığını tamamen anlıyorum. Cilt bakım ürünleri, özellikle de pahalı olanlar, beklentileri yüksek tutabiliyor. Ancak her cildin farklı olduğunu unutmamak önemli; bir ürün bir insan için etkili olurken, başka biri için aynı etkiyi göstermeyebilir. Kuru ciltler için nemlendirici kremlerin içeriği çok önemli. İçerisinde hyaluronik asit, gliserin veya doğal yağlar gibi nem tutucu bileşenler barındırıp barındırmadığını kontrol etmek faydalı olabilir.

Eğer bu kremden beklediğin sonucu alamadıysan, başka bir ürün denemeyi düşünebilirsin. Cilt tipine uygun ürünleri seçmek, bazen denemeler yapmayı gerektirebilir. Kullanıcı yorumları ve içerik incelemeleri, doğru ürünü bulmana yardımcı olabilir. Ayrıca, cilt tipine uygun bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Belki bir dermatologla görüşmek, cilt tipin için en uygun ürünleri bulmanda sana yardımcı olabilir.

Kendi deneyimlerini ve diğer kullanıcıların yorumlarını da paylaşarak, bu konuda bir topluluk oluşturmak harika bir fikir! Unutma, cilt bakımında herkesin deneyimi farklıdır ve bu süreçte yalnız değilsin. Eğer soruların olursa ya da başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayım!
bayağı bende de aynı şey olmuştu. Çok ünlü bir markanın kremini almıştım, fiyatı da epey yüksekti ama etkisini hiç göremedim. Cildim kuru olduğu için nemlendirmesi gerektiğini düşünmüştüm ama hiç faydasını görmedim. Sonra başka bir marka denedim, daha uygun fiyatlıydı ve cildim daha iyi oldu. Bence bazen reklamlara kapılmamak lazım. Umarım senin için de en iyisi çıkar!
slm bende de benzer bir durum yaşandı. Çok pahalı bir krem almıştım ve cildim için harika olacağını düşünmüştüm ama etkisi yoktu. Üstelik cildim daha da kurudu sanki. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle daha uygun fiyatlı bir şey denedim, o da çok iyi geldi. Bazen tanınmış markalara güvenmek yanlış olabiliyor, gerçekten etkili olanı bulmak zor. Umarım sen de en kısa zamanda cildine iyi gelen bir şey bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.