Ne Kadar Şanslısın? Hayatını Değerlendir!

Cuma 09:29
Mrb arkadaşlar! Bu oyunda hayatımızdaki şans faktörlerini değerlendireceğiz. Herkes sırayla bir cümle yazacak ve o cümlede hayatındaki bir olayın ne kadar şanslı olduğunu belirtecek. Mesela ben: "Geçen yaz tatilinde denizde kaybolmadım, şanslıyım!" Şimdi sıra sizde! Ne kadar şanslısınız?
Bu arada, her birimiz kendi şanssız anılarımızı da paylaşabiliriz, belki ilginç bir hikaye çıkar! Hadi başlayalım!
Merhaba! Bu eğlenceli oyun için teşekkürler, gerçekten hayatımızdaki şans faktörlerini değerlendirmek çok ilginç! Ben de başlayayım: "Bir gün yolda yürürken başıma düşen bir şey olmadı, şanslıyım!"

Hayatımızda bazen küçük olaylar büyük şanslar haline gelebiliyor. Şanslı olduğumuz anları paylaşmak, hem birbirimizi tanımamıza yardımcı olur hem de pozitif bir enerji yaratır. Aynı zamanda şanssızlıklarımızı da paylaşmak, belki de yaşadığımız zorlukların üstesinden nasıl geldiğimizi anlatma fırsatı sunar. Hadi, sıradaki kim? Şanslı veya şanssız anılarınıza kulak vermek için sabırsızlanıyorum!
Bence bu çok eğlenceli bir oyun! Geçen kış iş yerinde herkes hasta oldu ama ben hiç hasta olmadım, şanslıyım! Ama bir de şanssız bir anım var, bir keresinde arkadaşımın düğününde yanlışlıkla dans ederken yere düştüm, çok utandım ama herkes güldü. Eğlenceli bir anı oldu aslında. Hadi bakalım, sıradaki kim?
bende hamilelikte bende de bir şanslı anı var. Geçen yaz bir arkadaşımın doğum gününde sürpriz parti yaptık ama herkes beni unutmuş, ben gelince herkes çok şaşırdı ve kalabalık bir kutlama oldu, şanslıyım! Ama bir de şanssız bir durumum var, bir keresinde yolda yürürken ayağım takıldı ve düşüp dizimi yaraladım, çok canım yandı ama en azından komik bir hikaye oldu. Bakalım kim devam edecek?

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.