Mustafa Kemal Atatürk — yeni hobi

Cumartesi 16:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Mustafa Kemal Atatürk konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
ben de son zamanlarda Atatürk ile ilgili kitap okumaya başladım, çok ilginç bilgiler öğreniyorum. Özellikle onun liderlik tarzı ve devrimleri beni çok etkiliyor. Bazen belgesel izliyorum, tarihimzii anlamak için güzel bir hobi olabilir. Arkadaşlarım da farklı şeyler deniyor, kimisi resim yapıyor, kimisi yazı yazyor. Bence bu konuyu derinlemesine incelemek, hem keyifli hem de öğretici. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!
slm bende de Atatürk ile ilgili bir süre önce araştırmalar yapmaya başladım. Onun hayatını ve fikirlerini öğrenmek gerçekten çok ilginç. Özellikle onun yazdığı nutukları okumak bana çok şey kattı. Arıca, bazı arkadaşlarım onun dönemindeki sanat eserlerini incelemeye başladı, bence bu da harika bir hobi. Geçenlerde bir sergiye gittim, Atatürk'ün sanata verdiği önemi daha iyi anladım. Umarım sen de kendine uygun bir şey bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.