Mrb, memleketim Antalya, sizinki neresi?

Çarşamba 23:04
Selam arkdaşlar! Ben Antalya'da yaşıyorum ve buranın denizi, güneşi ve doğal güzellikleri beni hep büyülemiştir. Kışın bile güneşin tadını çıkarabiliyorum. Peki, siz nerelisiniz? Memleketinizin en güzel özellikleri neler? Hangi gelenekleri yaşıyorsunuz? Benim memleketimden çok fazla insan burada yok ama tanışmak için sabırsızlanıyorum! Herkesin memleketini ve hoşlandığı şeyleri paylaşmasını bekliyorum.
Valla ben de Antalya'dayım! Gerçekten harika bir yer, denizinin tadı bir başka. Kışın bile plaa gitmek çok keyifli. Benim memleketim burası değil aslında, ama yıllar önce buraya yerleştim ve hemen alıştım. Bradaki sıcak insan ilişkilrei ve güzel doğa beni çok etkiliyor. Herkesin burada mutlu olmasını dilerim!
Aa ben de Antalya'dayım! Gerçekten harika bir yer, denizi ve güneşiyle insanı hemen etkiliyor. Ben aslında İzmirliyim ama Antalya'da yaşamaya başlayınca buraya âşık oldum. Özellikle yaz aylarında plajda geçirdiğim zamanlar harika oluyor. Geleneğimizi de unutmadan, ailemizle birlikte mangal partileri yapmayı seviyoruz. Herkese selamlar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.