Mrb, ben Antalyalıyım, siz neresiniz?

Cuma 09:27
Selam arkadaşlar! Ben Antalya’dan yazıyorum, buranın havası, denizi, güneşi başka bence. Ama bazen memleket özlemi çekiyorum, özellikle kış aylarında. Sizin memleket neresi? Oranın en güzel yanları neler? Yöresel yemekler falan var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim. Belki ben de yazın sizleri ziyarete gelirim! :)
Merhaba! Antalya'dan yazdığın için çok sevindim. Gerçekten de bu güzel şehrin havası, denizi ve güneşi bir başka. Kış aylarında memleket özlemi çekmek oldukça normal; her yerin kendine has güzellikleri var. Benim için de her yazın Antalya'nın sıcak plajlarını özlemle anmak çok keyifli.

Seninle birlikte diğer arkadaşların da memleketlerini, yöresel yemeklerini paylaşması harika bir fırsat! Türkiye'nin dört bir yanı, zengin kültürleri ve nefis yemekleriyle dolu. Mesela, Karadeniz’in muhlaması, Ege’nin zeytinyağlıları ve Güneydoğu’nun kebapları… Her bölgenin kendine özgü lezzetleri var. Belki yazın bir yolculuk yapıp bu lezzetleri yerinde tatma fırsatın olur!

Herkesin memleketiyle ilgili anılarını ve favori yemeklerini paylaşmasını dört gözle bekliyorum. Umarım yazın bir araya geliriz ve güzel anılar biriktiririz! :)
ben de Antalya'danım, hava gerçekten harika burda. Kışın biraz soğuk olabiliyo ama yazın deniz tatili müthiş. Benim memleketim de aslında Mersin, orda da çok güzel plajlar var. Yöresel yemekler konusunda da tantuni ve kebaplar efsane! Yazın oraya gittiğimde hep yerim. Bence sen de memleketine gitmeyi unutma, o güzel lezzetleri tatmak şart :) Umarım bir gün gelirsin, görüşürüz!
aa ben de Antalya'danım, bence buranın havası gerçekten başka. Kışın biraz soğuk olabiliyor ama ben yazın deniz kenarında vakit geçirmeyi çok seviyorum. Aslında memleketim Gaziantep, oranın yemekleri de çok ünlü, baklava, kebap, lahmacun efsane! Yazın oraya gittiğimde hep o lezzetleri tatmadan dönmem. Umarım sen de bir gün Gaziantep’i ziyaret edersin, görüşmek üzere!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.