Motivasyon lazım kızlar (plateau dönemi)

Cumartesi 13:48
Merhabalar, Sağlıklı Beslenme başlığına plateau dönemi ile ilgili yazıyorum. 27 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ben de bende de böyle plateau dönemleri oluyor bazen. Geçen ay çok iyi gidiyordum ama bu hafta ben de biraz duraksadım. Motivasyonu korumak için kendime küçük hedefler koyuyorum, mesela her gün 10 dakka yürümek gibi. Ara öğünlerde ise genelde yoğurt ve meyve tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de tatlı ihtiyacımı karşılıyor. Biraz sabırlı olmak lazım, sonuçlar her zaman hemen gelmiyor. Umarım sen de en kısa zamanda tekrar ivme kazanırsın!
bende de bu tür dönemler oluyordu, bazen motivasyon kaybı yaşıyorum. Kendime sık sık hatırlatıyorum neden başladığımı, bu da işime yarıyor. Ara öğünlerde ise genelde çiğ sebzeler veya badem gibi kuruyemişler alıyorum. Hem doyurucu hem de sağlıklı oluyor. Biraz sabırlı olmak gerek, sonuçlar zamanla gelir. Senin de tekrar enerji bulmanı umarım!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.