Motivasyon lazım kızlar (hafta sonu kaçamak)

Pazartesi 12:48
Yine bir soruyla geldim :) Zayıflama Kürleri başlığına hafta sonu kaçamak ile ilgili yazıyorum. 42 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
ilk kez yazıyorum buraya bende de motivasyon düşüklüğü oluyor bazen, özellikle hafta sonları. Geçen ay çok iyi gitmiştim, ama bu hafta biraz dağıldım. Ara öğünlerde genelde meyve ya da yoğurt tercih ediyorum. Ama bazen canım tatlı çekince sağlıklı alternatifler yapmaya çalışıyorum, mesela hindistan cevizli enerji topları gibi. Korkma, bu durum geçici, önemli olan devam etmek. Kendine küçük ödüller vermek de işe yarıyor.
bende de motivasyon düşüklüğü her zaman başımıza gelebiliyor, ben de bu konuda bir süre önce zorluk çektim. Özellikle hafta sonları kendimi biraz serbest bırakmak istiyorum ve bu da hedeflerimden uzaklaşmama neden olabiliyor. Ara öğünlerde ben de genelde ceviz ya da fındık gibi kuruyemişler tercih ediyorum, hem doyurucu hem de sağlıklı. Ama tatlı canım çekince, mesela bir parça bitter çikolata ya da yoğurtlu meyve karışımı yaparak tatlı ihtiyacımı karşılıyorum. Kendine nazik ol bence, bu dönemler geçici. Umarım motivasyonunu yeniden bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.