Moralim çok bozuk, karar veremiyorum

Çarşamba 18:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Kişisel Gelişim bölümüne yazmak bana iyi geliyor. karar veremiyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
uzun zamandır okuyordum sadece bende de böyle dönemler olmuştu. Gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Benim için en iyi yol, düşüncelerimi yazmak olmuştu. Ne hissettiğimi kağıda dökmek, kafamdaki karmaşayı biraz olsun hafifletiyordu. Ayrıca, sevdiğim şeylere yönelmek de motivasyonumu artırıyordu. Belki sen de bir şeyler yazarak ya da hobilerine yönelerek rahatlayabilirsin. Unutma, bu tür dönemler geçici, umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin!
Bence bu dönemler gerçekten zorlayıcı. Benim de benzer bir süreçten geçtiğim zamanlar oldu. Kendimi kaybolmuş gibi hissediyordum, ama sonra ufak hedefler koyarak ilerlemeye çalıştım. Mesela, her gün yürüyüşe çıkmak veya bir kitap okumak gibi şeyler beni biraz olsun rahatlattı. Ayrıca, sohbet etmek için güvendiğim arkadaşlarıma açıldım, bu da çok işe yaradı. Kendine zaman tanı, her şeyin düzeleceğine inan. Umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.