Moralim çok bozuk, aile içi mesele

Perşembe 12:48
Merhabalar, Yardım Melekleri bölümüne yazmak bana iyi geliyor. aile içi mesele son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bende de bende de aile içi sıkıntılar olmuştu, çok zor bir dönemdi gerçekten. Benim için en iyi çözüm, duygularımı açıkça ifade etmek olmuştu. Bir akşam ailemle oturup, hissettiklerimi anlattım. Başta zor geldi ama sonrasında çok rahatladım. Bazen sadece konuşmak bile her şeyi değiştirebiliyor. Umarım sen de en kısa zamanda bu durumu atlatırsın, zor ama geçici bir dönem. Kendine iyi bak!
bana göre ben de aile içi meseleler yaşadım, gerçekten zor bir dönemdi. O dönemde açıkça hislerimi ifade etmeyi denedim. Bir akşam ailemle samimi bir sohbet ettik ve bu, hem onların hem de benim için çok rahatlatıcı oldu. Başta zor gelse de, duyguları paylaşmak her şeyi biraz daha hafifletiyor. Bazen sadece dinlenilmek ve anlaşılmak bile önemli. Umarım sen de bu sıkıntıyı atlatırsın, zamanla her şey yoluna girecektir. Kendine dikkat et!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.