Moralim çok bozuk, aile içi mesele

Perşembe 09:48
Selamlar, Bir derdim var bölümüne yazmak bana iyi geliyor. aile içi mesele son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence aile içi meseleler gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Benim de benzer bir dönemim olmuştu, sürekli tartışmalar ve gerginlikler içinde kaybolmuştum. O zamanlar biraz kendime zaman ayırdım, yürüyüşe çıktım ve kafamı dağıtmaya çalıştım. Ayrıca, hissettiklerimi bir arkadaşım ile paylaştım, bu da bana çok iyi gelmişti. Belki sen de böyle bir şey deneyebilirsin. Umarım her şey yoluna girer.
Bende de aile içi sorunlar yüzünden zor zamanlar geçmişti. O dönemlerde hissettiğim kaygı ve yalnızlık gerçekten zorlayıcıydı. Ben de biraz mesafe koymayı denedim, kendi hobilerime yöneldim ve bu beni biraz rahatlattı. İyi bir arkadaşla sohbet etmek de çok faydalı olmuştu. Kendine iyi bak, bu günler geçecek.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.