Moda Trendleri — ev dekorasyonu fikri

Salı 13:48
Selamlar, Moda Trendleri konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
slm bnde de ev dekorasyonu konusunda sürekli değişen trendler yüzünden kafa karışıklığı oluyordu. Son zamanlarda doğal malzemeler kullanmak çok popüler, ben de evimde ahşap aksesuarlar ve bitkiler kullanmaya başladım. Kendi alanını yartmak için renk paletini sade tutmak bence önemli, ben açık tonlar tercih ettim. Ayrıca vintage parçalar da harika bir hava katıyor, bir kaç antika eşya bulduğumda evimin havası değişti resmen. Umarım senin için de ilham verici olur!
aa bence ev dekorasyonunda en önemli şey, kişisel tarzını yansıtmak. Geçen yaz ben de evimi yenilemeye karar verdim ve çokça pastel tonlarda aksesuarlar kullandım. Özellikle yumuşak pembeler ve mint yeşilleri ruh halimi çok güzel etkiledi. Ayrıca, açık raflarda kitap ve bitki kombinasyonu yapmak çok hoş bir görünüm sağlıyor. Bazen basit dokunuşlarla bile evin havası değişiyor, ben de bir kaç güzel tablo astım ve odayı canlandırdı. Umarım senin için de güzel fikirler olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.