Mizah Geyik Sohbeti — ev dekorasyonu fikri

Pazar 23:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Mizah Geyik Sohbeti konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bence bende de ev dekorasyonu konusunda bir sürü deneme yanılma oldu. Öncelikle, duvarları renklendirmek bence harika bir başlangıç. Geçen yıl ben de salonun duvarlarını açık maviye boyadım, ortam bir anda ferahladı. Ayrıca, bitkiler eklemeyi unutmamak gerek, hem hava kalitesi için iyi hem de görsel olarak şık duruyor. Arkadaşların fikirleri de önemli ama en son kendi zevkine göre karar vermek en iyisi. Umarım senin için de ilham verici olur!
bence ev dekorasyonu tam bir zevk meselesi. Geçen yaz ben de evde küçük bir değişiklik yapmak istedim, birkaç renkli yastık ve farklı desenlerde halılar ekledim. O kadar ferah oldu ki, her gün oturup kahve içesim geliyor. Ayrıca, duvarda bir tablo asmak da harika bir dokunuş oldu benim için. Kendi tarzını yansıtmak en güzeli, arkadaşların fikirleri güzel ama sonuçta senin evin, sen neyi seviyorsan onu yapmalısın. Umarım senin için de ilham verici olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.